Σχετικά με εμάς

Κέντρο Αισθητικής & Αδυνατίσματος Εξάρχεια Αθήνα
Λίγα λόγια
Ένα κέντρο ομορφιάς και ευεξίας
Πάντοτε ''πρωτοπόροι'' στις θεραπείες τελευταίας τεχνολογίας, σας παρέχουμε ενέσιμη μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα και ΤΕΛΟΣ η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!

Το studio αισθητικής ΤheaΝo με πολυετή πείρα στο χώρο της αισθητικής, έχει ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του, προσφέροντας τους άρτιες υπηρεσίες και αναδεικνύοντας την ομορφιά που κρύβεται μέσα τους σε κάθε περίπτωση.

Συνδυάζοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών (υγιεινή και φροντίδα με σύγχρονα μηχανήματα και υψηλών προδιαγραφών προϊόντα), προσιτές τιμές και ζεστό περιβάλλον, σας εγγυάται τα καλύτερα και πιο ασφαλή αποτελέσματα.

Στο Κέντρο Αναγέννησης Προσώπου & Σώματος ΤheaΝo εκτός από θεραπείες αισθητικής, παρέχονται και υπηρεσίες χαλάρωσης (χαλαρωτικό μασαζ) και εναλλακτικές θεραπείες (hot stones, σοκολατοθεραπεία) και πολλές άλλες που έχουν ως στόχο την ψυχική και σωματική σας γαλήνη και χαλάρωση.

Ένας χώρος όπου η αρμονία των χρωμάτων σε συνδυασμό με την σωματική ευεξία που προσφέρεται, κάνει το πνεύμα να ταξιδεύει σε μέρη όπου κυριαρχεί η γαλήνη!

1000

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

25

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

2

ΒΡΑΒΕΙΑ

46

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Δείτε τη δουλειά μας